KPN ÉÉN

Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de Cloud en de steeds grotere keuze aan devices maken het bijvoorbeeld makkelijker om online te vergaderen, documenten te delen, op afstand samen te werken en gebruik te maken van innovatieve toepassingen. Tegelijk maakt het enorme aanbod het lastiger om keuzes te maken. Ook de inzet van privé-middelen voor zakelijk gebruik zorgt voor extra complexiteit. KPN ÉÉN maakt bereikbaarheid en samenwerken weer eenvoudig.

Één zakelijke oplossing

AR Computing biedt u met KPN ÉÉN een geïntegreerde oplossing voor vaste telefonie, mobiele telefonie, internet en online software, gericht op bedrijven met 5 tot ongeveer 150 medewerkers. KPN ÉÉN geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker heel eenvoudig het ideale communicatiepakket samen te stellen.

Één vaste prijs per medewerker

Met KPN ÉÉN krijgt u voor een vast bedrag per medewerker per maand de functionaliteiten die u nodig hebt. Waar de een vooral belt vanaf zijn kantoorwerkplek, is een ander veel onderweg met zijn smartphone. Daarom kiest u per medewerker, of groep medewerkers, het juiste profiel en eventuele aanvullende modules. Binnen hun profiel kunnen zij onbeperkt bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Alleen de gesprekstarieven voor internationaal bellen en voor bellen naar servicenummers worden apart in rekening gebracht.

Één telefoonnummer

Met KPN ÉÉN kunt u uw vaste en mobiele telefonie volledig integreren. Dat wil zeggen dat ieder mobiel toestel dezelfde mogelijkheden krijgt als vaste toestellen die gekoppeld zijn aan uw telefooncentrale. De voordelen hiervan zijn onder andere dat medewerkers altijd met een zakelijk nummer bellen, of zij nu vanaf een vast of mobiel toestel bellen, en collega’s zien wanneer zij in gesprek zijn, ook mobiel. Zo zijn medewerkers optimaal bereikbaar voor collega´s en relaties. Bovendien is hun adresboek beschikbaar via ieder device.

Één voicemail

Doordat medewerkers met KPN ÉÉN onder één telefoonnummer bereikbaar zijn, ervaren zij meteen het voordeel en gemak van één voicemail.

Één factuur

Alle diensten die u met KPN ÉÉN afneemt worden door middel van één maandelijkse factuur in rekening gebracht. Hiermee houdt u overzicht en controle over uw kosten.

Altijd op maat

KPN ÉÉN sluit naadloos aan bij uw bedrijf. U kunt heel eenvoudig maandelijks het aantal gebruikers, modules, telefoonnummers en functionaliteiten aanpassen. Zo betaalt u alleen voor de diensten die uw medewerkers daadwerkelijk gebruiken.

Geen investering nodig

De basis van KPN ÉÉN is een telefooncentrale in de Cloud. U hoeft dus niet te investeren in een nieuwe telefooncentrale, maar stapt in één keer over op een toekomstvaste oplossing voor vaste en mobiele telefonie, internet en online software.

Wilt u meer weten over de voordelen die AR Computing u te bieden heeft? Neem contact met ons op.