Afdruk & Document oplossingen

Bent u geïnteresseerd in print oplossingen voor uw bedrijf? Ook dit maken wij mogelijk voor u, door onze samenwerking met KDS Document Solutions.

Samen met onze partner KDS Document Solutions hebben we de expertise in huis en nemen we graag de tijd om u van een passend advies te voorzien.

Door deze samenwerking kunnen wij multifunctional printers leveren, in combinatie met Toshiba en Develop, om uw productiviteit te verhogen op basis van een goede prijs/kwaliteit verhouding. Door gebruik te maken van de eigen onderhoudsdienst van Toshiba en Develop, kunnen wij in heel Nederland een uitgebreide en snelle dienstverlening voor uw multifunctionals bieden.

Wij brengen u innovatieve, realistische oplossingen voor al uw copy-, print- en scanbehoeften. zo bespaart u op kosten, uw digitale geschriften beveiligen en het verminderen van uw ecologische voetafdruk. En als er ėėn ding is dat elk bedrijf en onze planeet op dit moment kan gebruiken, is meer doen met minder.

Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van advisering en verkoop van multifunctional printers, is KDS dé specialist voor zakelijke oplossingen in afdruksystemen. Een multifunctional printer leasen is uiteraard ook een optie. Veel organisaties ontbreekt het aan tijd en kennis op het gebied van de inzet van een multifunctional printer en scanner. Samen hebben wij deze expertise in huis en nemen graag de tijd om u van een passend advies te voorzien.

De corebusiness is het leveren van nieuwe multifunctionals en het uitvoeren van preventief onderhoud. Hiervoor worden enkel originele onderdelen, verbruiksmaterialen en componenten gebruikt die de hoge kwaliteit van uw kopieën garanderen.

Wilt u meer weten over de voordelen die AR Computing u te bieden heeft? Neem contact met ons op. 

kds logo