Anti Virus & Anti Spam

Voeg u bij de miljoenen computergebruikers in de hele wereld die vertrouwen op de bekroonde antivirussoftware van Bitdefender om hun pc’s, gegevens en identiteit te beveiligen tegen aanvallen. De antivirusoplossingen van Bitdefender bieden geavanceerde en proactieve bescherming tegen online bedreigingen, inclusief de risico's van internetbankieren.

Vergelijk onze producten en zie hoe u kunt profiteren van de geavanceerde bescherming en de vele functies, zoals diefstalbeveiliging voor mobiele apparaten, een firewall, ouderlijk toezicht, online opslag met synchronisatie, privacybescherming op sociale netwerken en nog veel meer! Of u nu een beginnende of een ervaren computergebruiker bent, een ouder of een gamer: kies de antivirusbescherming die bij u past!

Bitdefender Consumenten

Bitdefender Antivirus 2015 biedt onmisbare antivirusbescherming tegen e-bedreigingen. Gebaseerd op technologie die drie jaar achter elkaar door AV-TEST is onderscheiden voor Beste beveiliging en Beste prestaties voor systeemsnelheid. Uitzonderlijk gebruiksvriendelijk: u regelt de beveiliging met één muisklik. De intuïtieve technologie beschermt bovendien uw online privacy en uw digitale identiteit.

Bitdefender Zakelijk

Heeft u een netwerk voorzien van een server en minimaal 5 werkstations? Dan zijn de Bitdefender Business Solutions bij uitstek geschikt voor uw onderneming.
Bitdefender begrijpt dat de oplossingen voor ondernemingen van nu verder moeten gaan dan de basisdetectie van virussen en voorkomen van infecties. Daarom zijn onze internetbeveiligingsoplossingen ontworpen met het vermogen om een besturingsmechanisme en het beleidsbeheer voor een groot aantal eindstations en servers te implementeren – en dit alles zo eenvoudig mogelijk.

Lees verder