Historie

AR Computing, opgericht in 1999 door Arco Ruighaver, is een One-Stop Automatiseringspartner voor Particulieren en het Midden- en Kleinbedrijf.

Wij leveren een totaalpakket als het gaat om automatisering binnen uw bedrijf; netwerkinfrastructuren, werkstations, servers, systeembeheer, telefonie, etc.

Allemaal in één bedrijf, met voor u als klant het voordeel van één aanspreekpunt, flexibiliteit en bij eventuele problemen geen "kastje-muur" principes.
Wij hebben ons gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige automatiseringsoplossingen. Meedenkenvooruitkijken en service zijn bij ons de kernwoorden. Door samen te werken met partners uit verschillende disciplines kunnen wij u met een ruim en objectief product aanbod van dienst zijn.

2015

Dit is het jaar waarin wij ons product aanbod nog verder uitgebreid hebben met Hosted IP, VOIP en Mobiele telefonie voor het bedrijfsleven. Daarnaast zal connectivity als Glasvezel hoog op de agenda blijven.

2014

Dit jaar staat vooral in het teken van onze Cloud proposities en onze focus als Managed Service Provider.

2013

Met diverse in 2013 behaalde certificeringen, ligt de focus vooral op Cloud oplossingen en Netwerk Security. Als gecertificeerd NetASQ reseller breiden wij ons productportfolio nog verder bij met Security Solutions.

2012

Verdere doorontwikkeling van ons Advanced Threat Monitoring System (ATMoS) waarbij wij nog beter de status van uw apparatuur kunnen monitoren en trends kunnen registreren. Hierdoor kunnen wij nog adequater reageren alvorens een storing een probleem wordt.

2011

Sinds 2011 levert AR Computing in nauwe samenwerking met XS2Workspace diverse Cloud Computing (Hosted Desktop en Hosted Server) oplossingen. Daarnaast hebben we onze focus op Proactief Systeembeheer en de in eigen huis ontwikkelde monitorings tool ATMoS nog verder uitgebreid.

2010

AR Computing is verhuisd. Per 1 Maart 2010 hebben wij ons gevestigd in ons nieuwe pand aan De Iepenwei 14D te Geldermalsen.

2009

Uitbreiding personeelsbestand, wij hebben in 2009 ons personeelsbestand uitgebreid met twee extra medewerkers. Hierdoor kunnen we u nog beter van dienst zijn.

2004

AR Computing gaat na 5 jaar zelfstandig verder. 5 Dagen per week staan wij voor bedrijven en particulieren klaar met kwalitatief hoogwaardige computersystemen en automatiseringsoplossingen.

2001

AR Computing start met de verkoop en onderhoud van systemen en netwerken aan zakelijke klanten. Hierbij staat kwaliteit en dienstverlening voorop.

1999

AR Computing is in 1999 gestart als ICT afdeling van Electro-Techniek Ruighaver vof met als doel het aanbieden van hoogwaardige computersystemen en randapparatuur aan particulieren.